DM-sølv til Tårnby for både damer og herrer

Den 26-28 februar blev der spillet finaler i damernes Danmarksmesterskab 2015/16. Der blev spillet bedst ud af 5 finaler mellem Team Lene Nielsen fra Hvidovre og Team Madeleine Dupont fra Tårnby. De to hold vandt hver 2 finaler ud af de første 4, og skulle dermed ud i den 5. finale for at afgøre mesterskabet. Her skulle skipper Madeleine Dupont ud i en svær “run back” på sidste sten for at vinde, men selvom det var tæt på, missede den lige. Dermed genvandt Team Nielsen Danmarksmesterskabet.

Hos herrerne blev finalerne spillet langfredag til påskesøndag. Her var det også hold fra Hvidovre og Tårnby, hhv. Team Rasmus Stjerne og Team Martin Grønbech. De to herrehold skulle også, efter 4 tætte finalekampe, ud i den 5. og afgørende kamp. Her stod kampen helt lige før 10. og sidste ende, med fordel af sidste sten til Team Stjerne. Her fik holdet fra Hvidovre ryddet alle garder væk og gjorde det dermed svært for Tårnby-holdet at “stjæle” den sidste ende. Dermed blev det også hos herrerne “kun” til sølv til Tårnby.

Ikke desto mindre var det en flot indsats af begge Tårnby-hold i 10 jævnbyrdige finaler, der så ud til lige så godt at kunne have fået et andet, endeligt udfald.

Team Dupont består af skipper Madeleine Dupont, Christine Svensen, Denise Dupont og Lina Knudsen.

Team Grønbech består af (fra venstre til højre på foto nedenfor) coach/reserve Kjell-Arne Olsson, Ulrik Damm, Mikkel Krause, Daniel Abrahamsen og skipper Martin Uhd Grønbech.

IMG_4016 IMG_4083 IMG_4149