Medaljer til Tårnby-hold ved DM

I weekenden d. 3-5 marts blev der afholdt DM-finaler i Hvidovre. På damesiden var Tårnby repræsenteret i finalen. Hele 6 spillere var i løbet af dame-DM på banen for holdet anført af skipper Angelina Jensen. Desuden spillede Camilla Jensen, Pavla Rubasova, Christine Svensen, Ane Haakonsen Hansen og Carolina Jensen. Tånbys damehold spillede imod Team Lene Nielsen fra Hvidovre i bedst ud af 5 kampe. Det var Hvidovre-holdet der træk sig sejrrigt ud af duellerne og vandt mesterskabet. Tårnby fik dermed et sæt flotte og velfortjente sølvmedaljer.

Hos herrerne spillede Tårnbys herrehold bronzekamp mod Team Meagaard fra Hvidovre. Tårnby-holdet bestod af skipper Martin Uhd Grønbech, samt Ulrik Damm, Daniel Abrahamsen og Nicolai Frederiksen. Tårnbys herrer vandt sikkert 7-3 og sikrede sig dermed bronze.

Tårnbys dame- og herrehold.

 

Desuden skal det også nævnes at Team MG90 repræsenterede Tårnby ved Old Boys-DM i Gentofte. De fik også bronzemedaljer med hjem.

Team MG90 vandt bronze ved Old Boys-DM