Update om Tårnbys hold til VM og medaljer

Guld- og bronzemedaljer til Tårnby Curling Club, der tilmed bliver repræsenteret ved to VM’er dette forår.

I januar blev der spillet VM-kval for damer. Det stod imellem Team Angelina Jensen fra Tårnby og Team Jasmin Lander fra Hvidovre. Der blev spillet bedst af 5 finalekampe og Tårnbys damer vandt de første 3 kampe og sikrede sig dermed retten til repræsentere Danmark ved Dame-VM i den canadiske by North Bay.

Angelina Jensen, Mette de Neergaard, Christine Grønbech, Camilla Jensen og Ivana Bratic skal repræsentere Danmark ved Dame-VM i North Bay.

Man kan følge med i turneringen på: http://www.worldcurling.org/wwcc2018

Samme damehold har også spillet DM-mellemrunde, der ligesom VM-kvalen blev afholdt i Hvidovre. Her blev det til 4 sejre og 2 nederlag, og holdet kvalificerede sig dermed til DM-finalen, der spilles med OL-holdet i Tårnby d. 31/3-1/4.

Klubbens herrehold med skipper Mikkel Krause samt Mads Nørgaard, Daniel Abrahamsen, Ulrik Damm og Asmus Jørgensen spillede også DM-mellemrunde. Med 2 sejre og 4 nederlag endte holdet på tredjepladsen, og fik dermed uddelt bronzemedaljer.

I oktober og november blev der spillet DM i Mixed Doubles, med gruppespil i Esbjerg og finaler i Gentofte. Her klarede Tårnbys hold bestående af Christine Grønbech og Martin Grønbech sig til finalen. Der blev spillet bedst af 3 finaler mod Caroline Jalo fra Tårnby og Oliver Søe fra Gentofte. Det var kun nødvendigt med 2 finaler, og så kunne familien Grønbech kalde sig danmarksmestre. Christine og Martin skal dermed repræsentere Danmark ved VM i Östersund, Sverige. Se mere om tuneringen her: http://www.worldcurling.org/wmdcc2018

Christine og Martin Grønbech vandt DM i Mixed Doubles 2017/18

Tårnbys junior-piger spillede i efteråret Junior-DM. Her blev det også til en bronze-medalje.

Caroline Jalo, Signe Schack, Terese Hauschultz og Karolina Jensen vandt bronze til Junior-DM